Daca ai cumparat un telefon, nu uita de husa! - 10 Lei

Data publicarii: 08-03-2018 11:23:45 | Numele de contact: Inchirieri auto Otopeni ieftine | Judetul: Bucuresti | Localitatea: Bucuresti | 17 de afisari |

Daca ai cumparat un telefon, nu uita de husa!

Prin urmare, daca ati cumparat un telefon, nu uitati sa alegeti o husa potrivita pentru el. De data aceasta vorbim despre Samsung, dar iPhone sau orice alt model cu Android de ultima generatie este la fel de scump. Ati ales sa cheltuiti o suma importanta pe o tehnologie complexa. Si e fragil. Deci aveti grija de el.

Daca ne gandim in context, telefoanele mobile moderne sunt incredibil de rezistente. Intr-adevar, ar trebui sa fim uimiti de cat de bine sunt construite si nu cat sunt de fragile. Dar cand scapi telefonul din mana (si nu e protejat de o carcasa sau o folie de sticla pentru ecran) exista mari sanse ca efectele nedorite sa ramana vizibile. In unele cazuri consecintele sunt atat de grave incat telefonul nu mai poate fi reparat.

Plecand de la acest lucru, atunci cand cumparati un telefon nou, este imperios necesar sa va adresati urmatoarea intrebare: Este mai ieftin pentru mine sa platesc eventualele reparatii ce pot rezulta in urma unui accident neprevazut sau este mai inteligent si economic sa cumpar acum o husa J5 2017 sau alt model compatibil cu telefonul meu?

Ambele optiuni sunt mai ieftine decat inlocuirea completa cu un nou telefon.
Pentru mai multe detalii vizitati adresa : wackerdrive.tumblr.com

Contact Inchirieri auto Otopeni ieftine : Daca ai cumparat un telefon, nu uita de husa!

Telefon: 0728601111

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul