Cafea cu ganoderma - 47 Lei

Data publicarii: 27-09-2017 15:29:49 | Numele de contact: Alex Coltea | Judetul: Neamt | Localitatea: Campina | 43 de afisari |

Beti cafea cu ganoderma, cu efecte benefice, incercati produsele DXN si bucurati-va de sanatate!
Regina plantelor medicinale
Cercetarile si experientele stiintifice au confirmat efectele pozitive ale ganodermei, din orice punct de vedere, mai ales efectul asupra sangelui: imbunatateste circulatia si calitatea celulelor sanguine. Intareste sistemul imunitar, ajuta la functionarea organelor interne si imbunatateste starea fizica in general. S-a dovedit a fi eficace in tratamentul bolilor moderne. Ajuta la mentinerea sanatatii.

Poate pare ciudat, insa ganoderma are actiune bilaterala, adica poate creste sau scadea tensiunea arteriala. Datorita faptului, ca ganoderma armonizeaza functiile organismului, sporeste capacitatea naturala de autovindecare a acestuia, intareste sistemul imunitar.

La cafeaua arabica de o calitate superioara din Brazilia, se adauga extract de Ganoderma (de aceea se gaseste numai in forma instant), astfel se obtine o cafea superioara, care este deosebita nu numai datorita gustului, ci si datorita efectelor benefice ale ciupercii ganoderma.

Cafeaua DXN cu ganoderma neutralizeaza acizii acumulati in organism, consumul ei atenueaza arsurile la stomac. Consumul regulat si exclusiv al cafelei DXN regleaza tensiunea arteriala (daca doriti sa constatati efectele reale sa nu consumati alte tipuri de cafea!). Poate fi consumata si de hipertensivi.
Pentru mai multe detalii vizitati adresa : www.cafeagano.dxnromania.ro/

Contact Alex Coltea: Cafea cu ganoderma

Telefon: 0752507536

*

*

*Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul